Aannemer Hengelo en omgeving Enschede voor uw interieur en exterieur

Keuken plaatsen of renoveren

Wilt u uw droomkeuken plaatsen, of uw huidige keuken een flinke opknapbeurt geven?

Keuken op maat

Uw keuken is de plek waar u plezier krijgt in het koken van uw avondeten, de plek waar uw kinderen ’s ochtends hun boterham smeren en waar het gezin elkaar ontmoet na een drukke dag. Waarschijnlijk brengt u elke week meerdere uren in uw keuken door. Het is dus belangrijk dat de keuken een prettige leefomgeving is. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het creeëren van de perfecte keuken.

Wilt u een nieuwe keuken op maat gebouwd naar uw wensen, dan nemen wij graag met u de mogelijkheden door. Heeft u al een keuken op het oog, dan kunnen wij de montage op ons nemen, compleet met afwerkingen zoals installatiewerk, aftimmering en tegelwerk.

"Je krijgt een keuken op jouw maat voor een prijs die je niet terugvindt bij de keukentoonzalen."

Lees de volledige referentie van de familie Kuipers.

Bestaande keuken renoveren

Wij kunnen uw bestaande keuken ook renoveren. Geef ons uw wensen door en wij kijken wat er mogelijk is binnen uw budget. 

Praktijkvoorbeeld keukenrenovatie fam. Jonkman

In december 2013 hebben wij bij de familie Jonkman de bestaande keuken geheel gerenoveerd en een nieuwe indeling gegeven. 

Bekijk de volledige casus.

Meer informatie over een nieuwe keuken of de renovatie van uw huidige keuken? Neem contact op via het formulier rechts op deze pagina of bel (074) 85 26 686 | 06 33 10 60 10.

Neem contact met ons op: