Aannemer Hengelo en omgeving Enschede voor uw interieur en exterieur

Dakkapel plaatsen

Wilt u een dakkapel plaatsen op uw woning? Met een dakkapel zorgt u voor meer ruimte en licht in uw huis.

Houten dakkapel vs. kunststof dakkapel

Dakkapellen worden gemaakt van verschillende materialen. Het meest gangbaar zijn de houten en kunststof dakkapellen, waarbij een houten dakkapel de meest voordelige oplossing is. Het is bovendien makkelijk op maat te maken en kan goed geverfd worden. Aan onderhoud zult u echter wat meer werk hebben met een houten dakkapel. Voordelen van kunststof dakkapel: makkelijk te plaatsen, weinig onderhoud, gaan lang mee en zijn goed ge├»soleerd.  

AKbouw is specialist in het plaatsen van dakkapellen in Hengelo en omgeving. Samen met u als opdrachtgever proberen we zoveel als mogelijk uw wensen op te nemen in het definitieve dakkapelplan. Denkt u hierbij aan het formaat, toepassing van materialen, type dakbedekking en kleurstelling.

Welke type dakkapel past het best op uw woning? Moet er voor deze aanpassing aan uw woning een bouwaanvraag worden gedaan, of is er sprake van beschermd stadsgezicht. Wij denken graag met u mee bij de uitvoer van het project.

Praktijkvoorbeeld dakkapel plaatsen fam. Haan

Begin 2013 hebben we bij de familie Haan een dakkapel geplaatst op hun grachtenwoning in Amersfoort.

Bekijk de casus met foto's.

Welk type dakkapel past het best bij u woning? Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak. U vindt een formulier rechts op deze pagina.

Neem contact met ons op: