Aannemer Hengelo en omgeving Enschede voor uw interieur en exterieur

Gevelrenovatie

Wilt u uw gevel verfraaien, isoleren om kosten te besparen, of wilt u beter bestand zijn tegen weersomstandigheden?

Verzorgde gevel

De gevel van een woning is de eerste kennismaking met de woning. Het is dus van essentieel belang dat uw gevel er verzorgd en representatief uitziet. Een gevel van een woning kan uit vele soorten materiaal zijn opgebouwd. Denk aan metselstenen, stucwerk, hout en glas.

Gevels krijgen door de jaren heen veel te verduren. In metselwerk kunnen scheuren ontstaan of voegen knappen eruit. Dit kan ontstaan door zettingsverschillen en/of ankers welke roesten en uitzetten. Deze beschadigingen hebben niet direct gevolgen voor de constructie van de woning, maar zijn wel beeldbepalend.

Gevelisolatie

Een houten gevel of een gedeeltelijke betimmering kan aan vervanging toe zijn. Gelijk een goed moment om de isolatie te controleren en indien nodig te verbeteren of te vervangen. Er kan natuurlijk worden gerenoveerd met gelijke materialen, maar soms is het ook goed om na te gaan of er betere alternatieven zijn die meer voordelen hebben. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een kunststofvariant van houten schroten, of de toepassing van zink.

AKbouw denkt met u mee bij gevelrenovatie. Meer informatie over de mogelijkheden voor gevelrenovatie? Neem contact met ons op via het formulier rechts op deze pagina.

Praktijkvoorbeeld gevelrenovatie tuindorp Hengelo

In september 2011 hebben we in het tuindorp te Hengelo een hele topgevel vervangen.

Bekijk de casus met foto's.

Neem contact met ons op: