Aannemer Hengelo en omgeving Enschede voor uw interieur en exterieur

Dakgoot vervangen

Wilt u graag uw dakgoot vervangen omdat de huidige goot aangetast is, of zwaar verouderd? Wacht niet te lang, om problemen te voorkomen.

Lekkende dakgoot

Bladeren in de dakgoot zorgen bijvoorbeeld voor verzuring, waardoor de goot wordt aangetast en gaat lekken. De afvoer kan verstoppen en resulteren in een overlopende dakgoot met waterschade als gevolg. De waterschade kan op zijn beurt weer zorgen voor houtrot, schimmels en andere neveneffecten die hoge kosten met zich meebrengen. Controleer uw dakgoot regelmatig en organiseer elk jaar minimaal één grondige reinigingsbeurt.

Praktijkvoorbeeld dakgoot vervangen fam. Van der Ploeg

In maart 2013 hebben we bij de familie Van der Ploeg de zinken dakgoten vervangen aan hun jaren '30 woning. De bestaande zinken goten waren de originele goten en hadden dus al tachtig jaar dienst gedaan.

Vaak is het niet mogelijk om goten van deze leeftijd te repareren. De hechting van het nieuwe soldeer op het oude materiaal zal door spanningen in het materiaal opnieuw gaan scheuren. Vervangen is voor de langere termijn een betere optie, zodat u weer jarenlang plezier beleeft aan uw dakgoot.

Epdm strook

Er bestaat een mogelijkheid om de originele goten te behouden door de binnenzijde van de goten te voorzien van een zogenoemde Epdm-strook. Het Epdm heeft een productgarantie van veertig jaar. Het Epdm wordt aan de gehele binnenzijde van de goot aangebracht en beschermd de bestaande zinken goot tegen weersinvloeden.

Wat kunnen wij in uw situatie betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. U vindt een formulier rechts op deze pagina.

Neem contact met ons op: