Aannemer Hengelo en omgeving Enschede voor uw interieur en exterieur

Voordeur vervangen of renoveren

Sluit uw voordeur niet meer goed af, of zijn bepaalde delen in een dusdanig slechte staat, dan is vervangen of renoveren een goede optie.

Nieuwe voordeur plaatsen

AKbouw werkt samen met een deurenleverancier. U wordt in een showroom ontvangen en kunt kiezen uit veel modellen, kleuren en materiaal. Ook kunt u een keuze maken uit het verschillende hang- en sluitwerk en de gradatie van inbraakwerendheid.  

Wij verzorgen de plaatsing van uw voordeur. Wij verwijderen allereerst uw huidige voordeur en oude scharnieren. De nieuwe voordeur wordt passend gemaakt in het bestaande kozijn en gezaagde/geschaafde kanten worden voorzien van een grondlak. De voordeur wordt voorzien van nieuwe gelagerde scharnieren met dievenklauw en afgehangen in het bestaande kozijn. Conform afspraak wordt de deur voorzien van driepuntsluiting of een ander door u gewenst slot. Het door u gekozen hang- en sluitwerk wordt aangebracht en indien nodig worden er nieuwe tochtstrippen geplaatst.

Renovatie voordeur

Het renoveren van uw voordeur is voordeliger dan een nieuwe voordeur. Neem contact met ons op om uw de staat van uw deur te beoordelen. Wilt u dat wij ook uw binnendeuren vervangen of renoveren? Ga naar onze pagina over de renovatie van binnendeuren.

Praktijkvoorbeeld voordeur vervangen fam. Postma

In mei 2013 hebben wij bij de familie Postma een nieuwe voordeur geplaatst. 

Bekijk de volledige casus.

Neem contact met ons op: