Aannemer Hengelo en omgeving Enschede voor uw interieur en exterieur

Interieurbouw

De inrichting van uw woning is essentieel voor het leefklimaat. Uw huis is de plek waar u tot rust komt na een drukke werkdag en waar uw kinderen voldoende speelruimte nodig hebben. U moet het gevoel hebben dat u 'thuis' komt. Het kiezen van de juiste inrichting is een gewichtige zaak. Elke ruimte in uw huis heeft een andere functie, maar toch moeten de ruimtes met elkaar in verbinding staan. 

AKbouw is gespecialiseerd in interieurbouw. Wij komen bij u thuis om uw wensen te bespreken en stellen samen met u een plan op voor het interieur van uw woning

De producten die wij in onze werkplaats vervaardigen variëren van een vaste zithoek binnen of buiten uw woning tot boeken- en inbouwkasten. Wat denkt u van een praktische klepbank waarin u het speelgoed van uw kinderen kan opruimen, of een ruime loungebank in een hoek van uw serre of aanbouw? Een trend is het gebruik van steigerhout. Wij kunnen voor u elke gewenst meubel vervaardigen in een uitmuntende (buiten)kwaliteit. Heeft u al ideeën of afbeeldingen van bepaalde afwerkingen? Wij denken met u mee en maken samen een uitvoerbaar plan.

Praktijkvoorbeeld regietafel Kristalkerk Hengelo

AKbouw helpt ook bedrijven en instellingen bij de invulling van hun interieur. Voor de Kristalkerk in Hengelo hebben wij in januari 2014 een regietafel ontworpen en geplaatst. 

Bekijk de volledige casus. 

Neem contact met ons op: