Aannemer Hengelo en omgeving Enschede voor uw interieur en exterieur

Aanbouw of uitbouw

Niet de zorgen/kosten van het verkopen van uw woning of kopen van een nieuwe woning en de daarbij behorende verhuizing? Dan is een aanbouw of uitbouw een mooie oplossing voor u.

In veel gevallen zal er bij een aanbouw of uitbouw ook een constructieve aanpassing nodig zijn. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig wordt berekend en uitgevoerd. Daarnaast moet worden nagegaan welke richtlijnen het bestemmingsplan stelt aan uw bouw en of u vergunningplichtig bent. Neem contact met ons op als u hierover geïnformeerd wilt worden.

Hoe ziet het bouwproces er uit?

Het ontgraven van de 'bouwput' is een van de eerste handelingen die wordt uitgevoerd bij de start van de bouw. Uw vloerconstructie is bepalend voor de graafwerkzaamheden. Nadat de fundering is gestort en de constructievloer is aangebracht, wordt de doorbraak naar de woning uitgevoerd en worden eventuele constructieve aanpassingen aangebracht. De wanden worden opgebouwd en waar nodig voorzien van raamkozijnen. 

De dakconstructie kan nu worden aangebracht. Met het aanbrengen van de dakafwerking en beglazing is het bouwwerk wind- en waterdicht en kan de binnenafwerking beginnen. De vloer wordt afgewerkt met een zandcementlaag en het plafond wordt voorzien van gipsplaten op het regelwerk. De installaties kunnen worden aangebracht en de stukadoor kan zijn werk doen. 

Samen werken aan uw aanbouw of uitbouw?

AKbouw kan van begin tot eind uw aanbouw of uitbouw verzorgen, maar het is ook mogelijk dat u een gedeelte, op aangeven van AKbouw, zelf uitvoert. Wij werken vaker op deze wijze samen met u als klant. U leert als eigenaar uw woning grondig kennen en doet veel bouwerrvaring op, wat u in de toekomst goed van pas kan komen bij klein onderhoud.

In een gesprek kunnen wij de mogelijkheden toelichten en inventarissen in welke fase uw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Vul het formulier rechts op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen: (074) 85 26 686 | 06 33 10 60 10.

Neem contact met ons op: